De hotels

in de Azoren

Bezienswaardigheden Marseille

Marseille is een bruisende en charmante stad. Je kan er zowel heerlijk relaxen, als er lekker op uit. Dit is een eigenschap die niet veel steden hebben, dus deze Zuid-Franse stad is zeker een pareltje! Rondom de stad bevindt zich een prachtig natuurgebied. De stad heeft een breed aanbod van goede hotels.

  • Basilique Notre Dame de la Garde: deze prachtige basilique ligt op een berg, die over de hele stad uitkijkt. Het is dus zeker de moeite waard om deze kerk een bezoekje te brengen! Let op: de basilique ligt op een berg, dus deze bezienswaardigheid is niet geschikt voor mensen, die slecht ter been zijn!
  • Vallon des Auffes: dit kleine, sfeervolle vissersdorpje ligt vlakbij de grote badplaats. Het dorpje is nog niet zo bekend onder toeristen, waardoor het er heerlijk rustig is. Een aanrader voor mensen die even willen ontspannen dus!
  • Parc national des Calanques: Parc national des Calanques is een prachtig natuurgebied net buiten de drukke Zuid-Franse stad. Dit park is goed per boot te bereiken vanaf de oude haven van de stad.
Foto’s van Marseille