De hotels

in de Azoren

Bezienswaardigheden in Nice

Nice is een van de populairste vakantiebestemmingen van Zuid-Frankrijk. Het kan daarom in de zomermaanden erg druk zijn in deze prachtige stad. Houd je niet zo van deze drukte? Probeer dan de grootste en meest toeristische straten te vermijden, en geniet van alle leuke kleine straatjes van deze prachtige, geliefde Zuid-Franse stad. Op zoek naar een goed hotel? Wij hebben de beste hotels op een rijtje gezet!

  • Musee National Marc Chagall: dit prachtige museum is gewijd aan de kunstenaar Marc Chagall. In het museum kun je, onder andere, genieten van een documentaire over het leven van deze kunstenaar. Tip: neem ook een kijkje in de mediterraanse tuin als je er bent!
  • Cathedrale Sainte-Reparate:deze relatief kleine kathedraal bevindt zich aan een klein pleintje in Nice. Deze kerk is zeker de moeite waard om even te bekijken wanneer je in deze Franse stad bent. Het unieke aan deze kathedraal is, dat er een aantal Italiaanse invloeden te vinden zijn. Ontdek jij ze?
  • Promenade des Anglais:de Promenade des Anglais is een 7 kilometer lange boulevard, die langs het strand van Nice loopt. Wanneer je over deze boulevard loopt zie je duizenden blauw-witte strandstoeltjes!
Foto’s van Nice