De hotels

in de Azoren

Bezienswaardigheden Saint-Tropez

Als je naar Zuid-Frankrijk gaat, mag een bezoekje aan Saint-Tropez zeker niet ontbreken. Deze Zuid-Franse staat bekend als dé jetset stad van Frankrijk, wat ook wel klopt. Maar niet getreurd! Saint-Tropez is ook een hele leuke stad voor toeristen! De meeste toeristen overnachten slechts een paar dagen in deze dure exclusieve stad, aangezien een hotelovernachting toch wel vrij prijzig is in deze mooie stad. Ben je op zoek naar een goed en betaalbaar hotel in de stad? Wij hebben de beste hotels op een rijtje gezet!

  • St. Tropez Harbor
    Deze indrukwekkende haven is een van de meest bezochte attracties van de stad. In de zomermaanden liggen er enorme jachten in de haven, die altijd voor verbazing zorgen. In de buurt van de haven zitten verschillende restaurantjes, waar je heerlijk op het terras kan genieten van alle luxe!
  • Citadelle de Saint-Tropez – Musée d’histoire maritime
    Dit museum is een ware verademing voor degenen, die de drukte van de Franse jetset stad even beu zijn. Het museum, dat uit vele traptreden bestaat, biedt je een prachtig uitzicht over de stad. Voor de echte doorzetters is de toren van het museum zeker een aanrader! Je moet heel wat traptreden op, maar het uitzicht over de stad is het zeker waard!
  • Escalet Beach
    Deze baai in de Zuid-Franse stad, is ook zeker een aanrader! Het witte strand en het helderblauwe water zorgen ervoor dat het hier in de zomermaanden erg druk kan zijn.
Foto’s van Saint-Tropez